Gezichtsbehandeling Nijmegen

Geen huid is hetzelfde. Daarom wordt elke gezichtsbehandeling bij Huid Atelier Nijmegen speciaal op jou afgestemd.
Trakteer jezelf én je huid en boek een behandeling. 

Voor de eerste keer bij Huid Atelier?

Voorafgaand aan de afspraak vindt in dat geval een intakegesprek plaats. Hiervoor wordt eenmalig 15 minuten extra tijd ingepland. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Behandelingen op maat.

Omdat elke huid uniek is en zijn eigen persoonlijke behoefte heeft, stel ik een op maat gemaakte behandeling samen speciaal voor jouw huid. Daarbij houd ik rekening met jouw wensen. Wil je een anti-age behandeling, een reinigende/acne behandeling of juist een geheel ontspannende gezichtsbehandeling? Alles is mogelijk!

Ontspannende gezichtsbehandeling in Nijmegen.

Met een behandeling om de 4 tot 6 weken houd je de huid actief en verzorgd. Onze huid vernieuwt zich elke 28 dagen, waardoor een gezichtsbehandeling elke 4 weken het beste resultaat levert.

Behandelingenen op maat.

Basis

Intesief

Extra toevoeging behandeling

Vind jij het ook zo moeilijk om momenten voor jezelf te plannen?
I've GOT YOU!

Ik bied ook pakketten aan van 4 behandelingen. Bij aanschaf van een pakket krijg je 10% korting op de behandelingen. Bij de eerste afspraak plannen we de vervolg afspraken gelijk in en staan jouw me time momenten voor de komende tijd gepland! 

Let op: deze pakketten zijn 6 maanden geldig. 

Gezichtsbehandeling: Fruitzuurpeeling

Heb jij last van een doffe/matte huid? Dan is dit wat voor jou! Een fruitzuurpeeling(kuur) maakt de huid gladder en zachter, lijntjes verfijnen en oneffenheden verminderen, de huid krijgt direct meer glans!

Hoe werkt een fruitzuurpeeling?
Voor de peeling gebruiken we glycolzuur op basis van suikerriet. De fruitzuurpeeling weekt de bovenste huidlaag, die bestaat uit dode huidcellen, los van de diepere huidlagen. In de diepere huidlagen stimuleert het juist de aanmaak van nieuwe cellen. Hierdoor wordt de huid steviger, stimuleert de aanmaak van collageen in de huid, geeft het de huid direct meer glans, pigmentaties worden lichter, werkt het ontstekingsremmend en zuivert het de poriën. Dit maakt de fruitzuurpeeling ook heel effectief bij acne!

Basis

Intesief

Gezichtsbehandeling: Skin Booster.

Als je ouder wordt verandert je huid. Je huid wordt dunner en de aanmaak van elastine- en collageenvezels vermindert, waardoor de huid slapper en kwetsbaarder wordt.

Gelukkig kun je de zichtbare tekenen van huidveroudering bestrijden met de nieuwe Skin Booster-behandeling van Huid Atelier. De behandeling herstelt onzuiverheden, verbetert/stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt voor afvoer van afvalstoffen. Deze behandeling helpt de huid de frisse en vitale uitstraling te behouden. Na de behandeling ziet je huid er direct jonger en gezonder uit.

De Skin Booster-behandeling bestaat uit een combinatie van een fruitzuurpeeling en een bindweefselmassage, gevolgd door een voedende nabehandeling. Hiervoor gebruik ik uitsluitend natuurlijke producten Als je het mij vraagt het beste van twee werelden!! 

Wanneer kies je voor de Skin Booster-behandeling?

Vanaf je dertigste levensjaar vertoont je huid de eerste tekenen van huidveroudering. Die veroudering kun je niet tegengaan. Maar wél de zichtbare  tekenen ervan.

Met de fruitzuurpeeling en bindweefselmassage worden twee effectieve behandelingen gecombineerd. Dit geeft een optimaal resultaat. Je huid wordt intens gestimuleerd en verzorgd.


De Skin Booster-behandeling werkt preventief: het helpt bij het behoud van een jonge, en vitale uitstraling. Maar het geeft ook goede resultaten als je al zichtbare huidveroudering hebt. Bijvoorbeeld bij kraaienpootjes, rimpels, een verslapte huid, een vale of een slecht doorbloedde huid.

Losse behandeling

Intesief

Maak een afspraak

Heb je vragen over welke behandeling het beste bij jou past? Neem gerust contact op: 06-58813358 l info@huid-atelier.nl. Of maak een afspraak via onderstaande knop voor een acne behandeling in Nijmegen.