Gezichtsbehandeling Nijmegen

Geen huid is hetzelfde. Daarom wordt elke gezichtsbehandeling bij Huid Atelier Nijmegen speciaal op jou afgestemd.
Trakteer jezelf én je huid en boek een behandeling. 

Voor de eerste keer bij Huid Atelier?

Voorafgaand aan de afspraak vindt in dat geval een intakegesprek plaats. Hiervoor wordt eenmalig 15 minuten extra tijd ingepland. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Behandelingen op maat.

Omdat elke huid uniek is en zijn eigen persoonlijke behoefte heeft, stel ik een op maat gemaakte behandeling samen speciaal voor jouw huid. Daarbij houd ik rekening met jouw wensen. Wil je een anti-age behandeling, een reinigende/acne behandeling of juist een geheel ontspannende gezichtsbehandeling? Alles is mogelijk!

Ontspannende gezichtsbehandeling in Nijmegen.

Met een behandeling om de 4 tot 6 weken houd je de huid actief en verzorgd. Onze huid vernieuwt zich elke 28 dagen, waardoor een gezichtsbehandeling elke 4 weken het beste resultaat levert.

Behandelingenen op maat.

Intensief

Extra toevoeging behandeling

Vind jij het ook zo moeilijk om momenten voor jezelf te plannen?
I've GOT YOU!

Ik bied ook pakketten aan van 4 behandelingen. Bij aanschaf van een pakket krijg je 10% korting op de behandelingen. Bij de eerste afspraak plannen we de vervolg afspraken gelijk in en staan jouw me time momenten voor de komende tijd gepland! 

Let op: deze pakketten zijn 6 maanden geldig. 

Maak een afspraak

Heb je vragen over welke behandeling het beste bij jou past? Neem gerust contact op: 06-58813358 l info@huid-atelier.nl. Of maak een afspraak via onderstaande knop voor een acne behandeling in Nijmegen.