Welkom in het Atelier

In het Atelier vind je alleen de kwaliteitsproducten. Op die manier verkrijgt je huid alleen de beste verzorging. 

Zorg voor jezelf

In mijn praktijk doe ik niets liever dan mijn klanten helpen met hun huidproblemen, het delen van kennis over de huid met de juiste informatie over ingrediënten in cosmetica en het adviseren omtrent gezonde en natuurlijke huidverzorging.

Waarom raad ik natuurlijke huidverzorging aan?
Huidverzorging is de voeding voor jouw huid. Elk product wordt namelijk door de huid opgenomen. Ben jij je net zo bewust van wat je smeert als wat je eet en drinkt?

Ook voor wat de huid betreft kan namelijk alleen met de juiste ingrediënten gezondheid en schoonheid worden bereikt en behouden.
Daarom geldt voor mij: natuurlijke huidverzorging? Yes please!

Wat kun je van mij als huidspecialist verwachten?
Begeleiding en ondersteuning. We gaan samen kijken naar jouw huidconditie en bepalen vanuit daar wat nodig is. Wat zijn jouw wensen? Jouw idealen? Ik ga je helpen deze te realiseren, stap voor stap, op naar een mooie gezonde huid.

In de webshop vind je de juiste producten voor jouw huid.

Producten

De beste producten voor jouw huid.

In mijn praktijk werk ik met de producten van Dermaviduals en Dr. Baumann. Deze zijn samengesteld uit plantaardige en huid-identieke ingrediënten.
Alle producten die ik gebruik zijn vrij van parfum, minerale olie, conserveringsmiddelen, siliconen, emulgatoren en dierlijke ingrediënten (vegan).