0

Dr. Baumann

Dr. Baumann Nijmegen

Dr. Baumann producten bevatten enkel ingrediënten waarvan de werking aangetoond is en die een positief effect hebben op de huid. Door het gebruik van deze plantaardige natuur oliën en huidvriendelijke vitamines zijn de producten geschikt voor elk huidtype, zonder uitzondering. De zeer zachte en doeltreffende ingrediënten zijn zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

Dr. Baumann producten zijn vrij van:

– Conserveringsmiddelen en parabenen
– Parfum
– Afsluitende minerale olie
– Lanoline en andere allergenen
– Dierlijke ingrediënten

Dr. Baumann garandeert een gezonde natuurlijke huidverzorging met maximale werking. Met deze maximale werking willen we gezond en mooi oud worden. Huidverzorgingsproducten zijn de dagelijkse “voeding voor je huid”. Daarom is het zo belangrijk dat de samenstelling van je producten gezond en doeltreffend is.

Anti-aging checklist:

– Vermijden van ongezonde, huidverouderende stoffen zoals conserveringsmiddelen.
– Maximale hydratatie van de huid.
– Vitalisering, bescherming en celvernieuwing met vitamines.
– Verzachting, bescherming en voeding met huideigen vetstoffen.
– Aanvullen van de natuurlijke beschermingsmantel van de huid.
– Toevoegen van huideigen epidermale lipiden als er tekorten zijn.

5 verschillende productlijnen:

Dr. Baumann SkinIdent

In plaats van de plantaardige natuurlijke oliën en werkstoffen die in de andere productlijnen worden gebruikt, worden er in de SkinIdent lijn 100% huididentieke natuurlijke vetstoffen en werkstoffen gebruikt. Het is een dermatologisch feit dat huididentieke stoffen nooit een allergische reactie kunnen uitlokken. Ze zijn daarom de ultieme garantie voor een levenslange verdraagbaarheid en een gezonde huid. SkinIdent is op dit ogenblik wereldwijd de eerste en enige huidverzorgingslijn die uitsluitend is samengesteld uit huididentieke ingrediënten en vitamines.

Dr. Baumann Classic

Een samenstelling met huididentieke en huidgelijkende ingrediënten, waaronder meervoudige liposomen, ceramides, vitamines en natuurlijke plantaardige oliën zoals teunisbloemolie, jojobaolie, sheabutter en macadamiaolie verzekert je huid van alles wat ze nodig heeft.

Beaucaire

Evengoed 100% natuurlijke ingrediënten maar dan lager geconcentreerd, op basis van goedkopere plantaardige basisolie: kokosolie, Een perfect prijsalternatief.

Dr. Baumann Make-up

Een gezonde huidverzorging kan worden teniet gedaan als de huid vervolgens door een niet-natuurlijke make-up alsnog wordt belast. Een volledig productgamma met dezelfde hoge kwaliteitseisen als de huidverzorging.

Voor meer informatie over de natuurlijke producten van Dr. Baumann klik hier.