0

Dermaviduals

Dermaviduals Nijmegen

Je leeft gezond. En je wilt eigenlijk gewoon all the way, altijd de meest natuurlijke en gezondste optie hebben.

Huid Atelier Nijmegen werkt met de producten van Dermaviduals, samengesteld uit plantaardige en huid-identieke ingrediënten. Alle producten van Dermaviduals zijn vrij van parfum, minerale olie,conserveringsmiddelen,
siliconen, emulgatoren en dierlijke ingrediënten (vegan).

Het begint allemaal met een intacte huidbarrière.

Een gezonde huid is van groot belang. De huidbarrière beschermd onze huid tegen indringers van buitenaf. Als de huidbarrière niet intact is kan de huid je niet langer beschermen en verdedigen tegen deze invloeden en vervuiling. Misschien verwacht je het niet maar dit gevaar komt vaak uit onverwachte hoek namelijk je huidverzorgingsproducten.

Wanneer de huidbarrière verstoord is dringen contactallergenen sneller het lichaam binnen en krijgt het immuunsysteem het zwaar te verduren. Hierdoor wordt de kans op een allergie meteen een stuk groter.

Je crème blijft de hele dag op je huid waardoor de erin aanwezige huid irriterende stoffen alle tijd krijgen om de verzwakte huidbarrière binnen te dringen en de huid gevoelig te maken. Daarom is het belangrijk om huidverzorging te gebruiken die zorgvuldig is samengesteld en enkel gezonde, natuurlijke en huididentieke ingrediënten bevat.

Dermaviduals actieve plantaardige ingrediënten

Dermaviduals richt zich op herstel en versterking van de huidbarrière. Om de huid nog beter te beschermen worden de producten zeer nauwkeurig samengesteld. Dermaviduals is rijk aan essentiële vetzuren, ceramiden, triglycerides, fosfolipiden, cholesterol, vitaminen en huideigen lipiden.

Sommige vetstoffen uit onze natuurlijke beschermingslaag kan het lichaam niet zelf aanmaken. Om die reden worden ze ook wel essentiële vetzuren (vitamine F) genoemd. Deze moeten we rechtstreeks uit onze voeding halen maar jammer genoeg bevat onze voeding vandaag de dag niet voldoende vitamine F. De producten van Dermaviduals bevatten daarom hoge concentraties vitamine F, neem bijvoorbeeld onze plantaardige natuurlijke oliën zoals jojoba olie, avocado olie, macadamia olie, rozenbottel olie of tarwekiem olie. Rijk aan essentiële vetzuren en vitaminen.

Je huidverzorgingsproducten zijn de dagelijkse voeding voor je huid. Het is daarom zo belangrijk dat de samenstelling ervan gezond, veilig, zuiver en doeltreffend is.

Dermaviduals DMS technologie

Dermaviduals is gebasseerd op DMS (Derma Membrane Structure) technologie. Dermaviduals DMS cremes hebben dezelfde samenstelling en structuur als de huid, zodat deze de huidbarrière op de meest natuurlijke wijze kan herstellen.

Dermaviduals Custom made

Net als onze vingerafdruk is onze huid uniek en persoonlijk. Dermaviduals is een custom made concept. Geen kant en klaar product voor de droge, vette of gecombineerde huid. Omdat elke huid uniek, persoonlijk en zijn eigen behoefte heeft stel ik een op maat gemaakt product samen.

Basiscrème           +             Werkstoffen          =   Persoonlijke crème op maat