0
0

bindweefselmassage nijmegen

Nieuw bij Huid Atelier Nijmegen: Natural Facelift behandeling.

Ik heb altijd veel interesse in Anti-aging, toen ik hoorde over de effecten van een natuurlijke facelift, zonder dat je daar operaties of chemische producten voor nodig hebt dacht ik: deze mooie resultaten wil ik jullie ook geven!
Gelijk heb ik een training bindweefsel massage ingepland en tot nu toe heb ik alleen nog maar positieve ervaringen,
die ga ik met je delen..

Wat is bindweefsel eigenlijk?

Bindweefsel is als cement tussen de stenen van een muur. Bindweefsel verbindt de huid met eronder gelegen spieren, hecht de spieren aan pzen en bedekt de bloedvaten. Fibroblast is de belangrijkste cel van het bindweefsel. Fibroblasten maken elastinevezels en collageenvezels aan. Bindweefsel bevat ook mastcellen, deze maken hyaluronzuur aan. Wanneer er verstoringen in het bindweefsel plaats hebben gevonden gaan bindweefselcellen verkleven, wat een negatief effect heeft op de werking van de cellen. Hierdoor word de huid vochtarm (hyaluronzuur is niet meer voldoende aanwezig), de huid word slapper (collageen en elastine worden niet voldoende aangemaakt) en de huid wordt dof (doorbloeding is niet optimaal). Meestal vinden deze verstoringen plaats omdat de huid ouder wordt, stress, spierspanning, roken, alcohol, zonlicht en erfelijke belasting spelen een rol.

Door middel van bindweefselmassage worden de bindweefselcellen vervormd. Hierdoor worden de fibroblasten aan het wek gezet met als gevolg: aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels waardoor de huid weer soepeler en steviger wrodt. Ook de mastcellen worden weer aan het werk gezet. Hierdoor houdt de huid weer beter zijn vocht vast en oogt de huid voller. Door de stimulatie van het bindweefsel wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden afvalstoffen weer beter afgevoerd en worden voedingsstoffen weer beter opgenomen. Je zult merken dat je huid er gezonder uit gaat zien.

Hoe werkt een bindweefselmassage?

Tijdens de Natural facelift behandeling gebruik in intensieve massagegrepen. Je huid wordt opgepakt en “gerold”, zodat we echt de diepe huidlagen van het bindweefsel bereiken. Ik gebruik verschillende massagegrepen die zorgen voor een liftend effect.

Pijnlijk?

Dat valt best mee. Vooral de eerste keer, kan op sommige plekken, een bindweefselmassage gevoelig zijn. Maar na een tijdje kan de massage ook echt ontspannend zijn.

Wat is het resultaat van een bindweefselmassage?

Het resultaat van 1 bindweefsel behandeling is een instant oppepper en perfect voorafgaand aan bijvoorbeeld een specialie gelegnheid, de doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid een mooie teint krijgt. Wil je echt rimpels en lijntjes verzachten en de huid verstrakken? Dan adviseer ik je de Natural Facelift kuurbehandelingen. Dit is een intensieve bindweefselkuur van 6 behandelingen met een liftend effect en vaak prachtig resultaat.

Twijfel je op een bindweefsel massage iets voor jou is of heb je andere vragen? Bel of stuur me even een (app)berichtje +31625160279

Enthousiast? Boek je bindweefselmassage online!

Huid Atelier – Bindweefselmassage 45 min. €60 boek nu

Huid Atelier – Bindweefselmassage kuur 6x + Gratis Natural Anti-aging skincare set €300 boek nu

bindweefselmassage nijmegen


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply