De juiste behandeling
voor jou en je huid.

Geen huid is hetzelfde. Daarom wordt elke behandeling bij Huid Atelier Nijmegen speciaal op jou afgestemd. Trakteer jezelf én je huid. 

Jouw huid,
jouw behandeling.

Met een behandeling om de 4 tot 6 weken houd je de huid actief en verzorgd. Onze huid vernieuwt zich elke 28 dagen, waardoor een gezichtsbehandeling elke 4 weken het beste resultaat levert.

Voor de eerste keer bij Huid Atelier?
Voorafgaand aan de afspraak vindt in dat geval een intakegesprek plaats. Hiervoor wordt eenmalig 15 minuten extra tijd ingepland. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Behandelingen op maat.
Omdat elke huid uniek is en zijn eigen persoonlijke behoefte heeft, stel ik een op maat gemaakte behandeling samen speciaal voor jouw huid.
Daarbij houd ik rekening met jouw wensen. Wil je een anti-age behandeling, een reinigende/acne behandeling of juist een geheel ontspannende behandeling? Alles is mogelijk!.

Behandelingenen op maat.

Basis

Intesief

Extra toevoeging behandeling

Bindweefselmassage

Dit is dé natural facelift-massage. De intense massagegrepen zorgen voor rimpelvermindering, verbetering van de doorbloeding, een beter opnamevermogen van de huid en versteviging van de verslapte huid. De behandeling geeft een direct liftend effect en afvalstoffen worden afgevoerd.

Een enkele behandeling is een instant oppepper voor de huid. In kuurvorm heeft de behandeling extra effect voor de lange termijn: rimpeltjes en lijntjes verzachten en de huid wordt strakker.

Bindweefselmassage gelaat

Bindweefselmassage in kuur