Nieuw bij Huid Atelier

Vanaf September start Huid Atelier met een ‘Glow Up’- traject pilot. Hierin gaan we samen gedurende 3 maanden aan de slag om jouw huid-gezondheid naar een hoger level te tillen. Mijn inmiddels jarenlange (5+ jaren) ervaring als huidspecialist gaat hierin gecombineerd worden met mijn nieuwe kennis.

Tijdens de Glow-up kijken we naar:

  • De juiste huidverzorging. Het werken aan de buitenkant met de juiste huidverzorging is een belangrijke stap voor een stralende huid. Iedereen is uniek en zo ook iedere huid. We gaan samen kijken naar de producten die jij nu gebruikt en kijken wat daar nog in aangepast moet worden.
  • Voeding. Een gezonde huid heeft ongeveer 28 dagen de tijd nodig om te vernieuwen. Het proces van vernieuwen kan alleen goed verlopen met de juiste voedingsstoffen. Ook kan het voorkomen dat je onbewust verkeerde voedingsstoffen (of te veel) binnen krijgt. Lange tijd de verkeerde voedingsstoffen binnen krijgen, kan zich uiteindelijk uiten in de vorm van huidproblemen. Samen gaan we onderzoeken welke voeding het beste voor jou werkt.
  • Leefstijl. Jouw manier van leven speelt een belangrijke rol bij het verkrijgen van een gladde en stralende huid.

Schrijf je in voor de Glow-up

Mocht je nu al denken dit is iets voor mij. Laat het vooral even weten, dan zet ik jou op de wachtlijst. Zoals hiervoor benoemd start dit traject per september en heb ik dan maar een zeer gelimiteerd aantal plekjes voor het gereduceerde pilot-tarief.