0

Behandelingen

Be beautiful the healthy way

Met een behandeling om de 4 tot 6 weken houd je de huid actief en verzorgd, je huid vernieuwd zich elke 28 dagen, met een stimulerende behandeling elke 4 weken weet je zeker dat je goed zit.

Voor de eerste behandeling zal een intake gesprek plaatsvinden. Hiervoor wordt eenmalig 15 minuten extra tijd ingeboekt. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Huid Atelier – Custom huidanalyse €35,-

Weet jij welke ingrediënten er in jouw huidverzorgingsproducten zitten en wat de impact daarvan is?
Kom langs voor een uitgebreide Custom Cosmetica/huidanalyse. Samen gaan we je huidige huidverzorging analyseren en maak ik een huidanalyse om zo een compleet beeld van de conditie en behoefte van je huid te krijgen. Wat zijn jouw wensen? Jouw idealen? Ik ga je helpen dit te realiseren, stap voor stap, op naar een mooie gezonde huid. Lees meer..
Duur 30 min. Boek nu

Huid Atelier – Check up €39,-

Deze 30 minuten boost is een geweldige manier om je huid weer die frisse uitstraling te geven. De behandeling is gericht op de opname van voedingsstoffen dit doen we met een doorbloedingsmasker en het inmasseren van een vitaminemasker met alle benodigde huidvitaminen en natuurlijke oliën.
Duur 30 min. Boek nu

Huid Atelier – Care €59,-

Verzorging en ontspanning.
De huid krijgt een zachte reiniging met een jojoba scrub om zo dode huidcellen te verwijderen en de huid weer glans te geven. Ik kijk aandachtig wat de huid op dat moment nodig heeft en daar pas ik de behandeling op aan. Terwijl het herstellend en kalmerend masker inwerkt krijgen je schouders en nek een massage met verschillende natuurlijke plantaardige oliën. De behandeling wordt afgesloten met een uniek, persoonlijk op maat gemaakt serum voor extra vocht en voeding.
Duur 45 min. Boek nu

Huid Atelier – Clean €59,-

Een reinigende behandeling.
De huid krijgt naast een milde jojoba scrub een dieptereiniging met een biologische peeling op basis van natuurlijke enzymen uit ananas en papaya. Onzuiverheden worden verwijderd en de huid wordt gemasseerd met avocado olie om de geïrriteerde huid te kalmeren. De behandeling wordt afgesloten met een uniek, persoonlijk op maat gemaakt serum voor extra herstel.
Duur 45 min. Boek nu

Huid Atelier – Complete €90,-

Een complete behandeling. Reiniging, verzorging en ontspanning. Een combinatie van de Dermaviduals Care en Clean behandeling met als extra een huidboost vol werkstoffen en vitaminen tijdens een heerlijk ontspannen massage van gezicht, decolleté en schouders.
Duur 90 min. Boek nu