0
0

Natuurlijke schoonheidsbehandeling voor jou..

Trakteer jezelf en je huid op een ontspannende behandeling

 

 

 

Schoonheidssalon Huid Atelier Nijmegen

Huid Atelier (voorheen Spa Noa) is een schoonheidssalon waar enkel gewerkt wordt met de producten van Dr. Baumann en Dermaviduals. Geen van de producten bevat minerale olie, parfum, conserveringsmiddelen of dierlijke ingrediënten (vegan dus!). Eigenaresse Ilse weet als geen ander waarom je kiest voor verantwoorde huidverzorging. Bij Huid Atelier kun je dus terecht als je ook voor je uiterlijke verzorging kiest voor natuurlijke producten.

Zeker als je nog niet zo bekend bent met natuurlijke cosmetica heb je misschien veel vragen. Want hoe logisch het ook klinkt dat je natuurlijke producten voor je huid en haar zou moeten gebruiken, terwijl we worden overspoeld met reclames van niet-natuurlijke verzorgingsproducten. Ilse geeft naast schoonheidsbehandelingen ook advies over jouw huid en het gebruik van natuurlijke producten. Als je eenmaal fan bent van de Dr. Baumann producten, dan kun je die in de salon kopen.

Neem gerust eens een kijkje bij Huid Atelier voor schoonheidsbehandelingen en advies.

In gesprek met Natural Skin Coach Ilse Hakse

Vertel, ben je altijd al met beauty bezig geweest?

Ik ben altijd veel bezig geweest met mijn uiterlijk en ik kon vroeger wel uren voor de spiegel staan. Voortdurend had ik het gevoel beoordeeld te worden op mijn uiterlijk en al die mode tijdschriften met reclames voor crèmes en make up maakte het er niet makkelijker op.

De laatste jaren is mijn beeld van schoonheid gelukkig veranderd. Tevreden, gelukkig en jezelf zijn dat geeft je schoonheid! Natuurljk vind ik het heerlijk om mezelf en anderen mooi te maken, maar wel op een gezonde manier. Met natuurlijke huidverzorging en make-up versterk je jouw Natural Beauty!

Weet je nog wanneer je besefte wat het verschil was tussen natuurlijke en niet-natuurlijke verzorgingsproducten?

Het moment dat ik na jarenlang dagelijks Vichy producten gesmeerd te hebben plotseling een huidreactie kreeg: roodheid, bultjes, jeuk. Toen wist ik nog niet dat mijn huid met mij probeerde te communiceren (ho, stop, alarmbellen dit verdraag ik niet meer) tot het te laat was en mijn huid compleet uit balans was.

Wat zit er eigenlijk in mijn crème? Wat zorgt voor deze huidreactie? Allemaal vragen die ik vanuit mijn opleiding schoonheidsspecialiste niet wist te beantwoorden. Mijn zoektocht was begonnen: het internet afspeuren, boeken lezen en cosmetica fabrikanten opbellen. Inmiddels wist ik alles van verkoop praatjes en valse beloften. Uiteindelijk ben ik bij Dr. Baumann terecht gekomen, een verademing voor mij en mijn huid. Bij Dr. Baumann draait alles om optimale verdraagbaarheid, huid-, dier- en milieuvriendelijke producten.

Na het volgen van alle opleidingen bij Dr. Baumann weet ik nu precies wat er wel en vooral niet in je cosmetica moet zitten. Het begint allemaal met kennis van de ingrediënten.
Welke stoffen in cosmetica zijn schadelijk voor de huid? Hier een link naar een lijst met ingrediënten die worden afgeraden. Kun je meteen aan de slag met het testen van je huidige crème!

Waarvoor kunnen we bij Huid Atelier terecht?

Elke maandag kun je bij Huid Atelier terecht voor een gratis huid- en productanalyse.
Tijdens deze afspraak vertel ik alles over cosmetische ingrediënten, wat er wel en niet in je cosmetica moet zitten. Ik geef tips en een gratis reiniging met huidanalyse zodat je precies weet wat jouw huid nodig heft en waar je op moet letten. Benieuwd wat er in jouw producten zit? Neem ze vooral mee! Samen gaan we ze scannen met behulp van de Cosmetic Tester, met dit programma krijg je een uitgebreid overzicht van de gebruikte (goede en slechte) ingrediënten, super handig!

Naast advies kun je jezelf ook trakteren op een heerlijke ontspannen behandeling. Ik werk met en verkoop in de salon uitsluitend de natuurlijke producten van Dr. Baumann. Alle producten zijn vrij van parfum, conserveringsmiddelen, minerale olie en dierlijke ingrediënten.

Wat staat er allemaal bij jou in de badkamer?

Dr. Baumann heeft alles wat ik nodig heb en mijn badkamer staat er vol mee: shampoo, conditioner, douchegel, deo, huidverzorging en natuurlijke make-up. Mijn favoriet is het Aloe Vera masker van Dr. Baumann ideaal als ik een stressdagje achter de rug heb, het kalmeert en brengt mijn huid tot rust. Dit geeft mijn huid precies de opkikker die ze soms nodig heeft! Overigens werkt dit product ook perfect bij huidaandoeningen zoals rosacea en acne.

Heb je nog een makkelijke beauty tip voor ons?

Ja, zeker! Onze huid werkt ‘s nachts. Voor een optimale celdeling (anti-aging) is het belangrijk om voor 12 s’ nachts te gaan slapen en elke dag een kwartier buiten wandelen doet wonderen voor je huid. Meer tips? hou mijn Facebook in de gaten.

Ilse Hakse, eigenaresse en skin coach van Huid Atelier in Nijmegen

No Comments

Leave a Reply