0

Salon

In mijn praktijk doe ik niets liever dan mijn klanten helpen met hun huidproblemen, het delen van huidkennis met de juiste informatie over ingrediënten in cosmetica en het adviseren over het belang van gezonde, natuurlijke huidverzorging.  

Vind jij het ook zo belangrijk dat je huidverzorging natuurlijk is?
Het klinkt zo logisch! Maar toch zijn we er nog amper van bewust.

Waarom raad ik natuurlijke huidverzorging aan?

Huidverzorgingsproducten worden door de huid opgenomen en zijn dus voeding voor de huid. Maar wat als je producten voornamelijk bestaan uit synthetische stoffen? Weet jij eigenlijk wat er in jouw producten zit? Het kan een hele zoektocht zijn naar goede producten met de juiste ingrediënten, vooral als je de helft van de termen op de ingrediëntenlijst niet begrijpt. Want net als voeding geldt ook hier: alleen door de juiste ingrediënten kan gezondheid en schoonheid van de huid worden bereikt. Natuurlijke huidverzorging? Ja dus!

Wat kun je van mij als huidspecialist verwachten?

Begeleiding en ondersteuning. Samen kijken we naar je huidige huidconditie. We maken een analyse van de huid en kijken wat er nodig is. Wat zijn jouw wensen? Jouw idealen? Ik ga je helpen dit te realiseren, stap voor stap, op naar een mooie gezonde huid.

Be beautiful the healthy way!