0

Natuurlijke huidverzorging Shop online

Maak je afspraak online BOEK ONLINE

Natuurlijke huidverbetering Behandelingen

 • acne behandeling nijmegen

  Acne komt meestal door een teveel aan hormonen. Die hormonen zorgen voor een verhoogde talgproductie en verhoogde verhoorning van de bovenste huidcellen. Er wordt dus teveel talg aangemaakt. Die talg gaat zich ophopen en uiteindelijk de talgkanalen verstoppen, hierdoor krijg je mee-eters, zwarte puntjes en in het ergste geval stevige ontstekingen door de aanwezigheid van bacteriën. Vooral jongeren hebben hier last van maar ook zien we acne steeds meer bij volwassenen. Daarom is het belangrijk dat we het bij acne niet alleen over talgklieren hebben, maar ook over onze voeding. Acne is een beschavingsziekte, een symptoom van de melk-in-overvloed en

 • bindweefselmassage nijmegen

  Nieuw bij Huid Atelier Nijmegen: Natural Facelift behandeling. Ik heb altijd veel interesse in Anti-aging, toen ik hoorde over de effecten van een natuurlijke facelift, zonder dat je daar operaties of chemische producten voor nodig hebt dacht ik: deze mooie resultaten wil ik jullie ook geven! Gelijk heb ik een training bindweefsel massage ingepland en tot nu toe heb ik alleen nog maar positieve ervaringen, die ga ik met je delen..

 • vitamine A anti aging

  Vitamine A

  Vitamine A Het menselijk lichaam kan niet zonder vitamine A. De aanbevolen dagelijkse inname is +/- 1000 microgram. Een tekort aan vitamine A leidt tot problemen. Er is ook veel wetenschappelijk bewijs dat vitamine A een van de beste natuurlijke ingrediënten voor de gezondheid van de huid is. Toch zijn er af en toe consumenten die zich zorgen maken over het gebruik van vitamine A in cosmetica. Het zou giftig zijn of niet mogen worden gebruikt bij zwangerschap. Dit lijkt nogal tegenstrijdig. Hoe zit dat nu?

 • collageen anti aging

  Collageen

  Collageen: het toverwoord in Anti Aging! Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Tijdens het vernieuwingsproces van de huid wordt op jonge leeftijd voldoende collageen gemaakt om de huid jong (stevig en soepel) te houden. Na het 25e levensjaar neemt de productie van collageen af. Mede hierdoor veroudert de huid en ontstaan er rimpels. De huid wordt slapper en effecten van buiten af hebben een grotere invloed op de huid. Logisch dan ook dat de cosmetisch industrie opzoek is naar middelen en mogelijkheden om de collageen aanmaak te stimuleren.

 • Zelfbruiner

  Zelfbruiner

  Zelfbruiner: bruin zonder zon Dat je met de zon verantwoord en voorzichtig moet omgaan dat weten we. UV-straling zorgt voor huidveroudering en kan zelfs huidkanker veroorzaken. Toch willen we allemaal maar wat graag dat zomers tintje langer behouden en nog het liefst het hele jaar door. Een zonnebankkuurtje is dan snel geboekt maar ook dat is zeker geen gezond alternatief. Een goede zelfbruiner biedt de uitkomst!

 • Bleaching cream pigmentvlekken

  Bleaching cream

  Huidverblekers, alles over bleaching creams! Heb jij last van pigmentvlekken in je gezicht? Pigmentvlekken kunnen erg storend zijn en je zelfs ouder laten lijken. Uiteraard ben je ze liever kwijt dan rijk en een van de meest simpele en goedkope manieren om dit te doen is met verblekende producten, zgn: “lightning creams” of “bleaching creams”. Een stof die al heel lang wordt ingezet als huidverbleker is hydroquinone of hydrochinon. In de natuur komt deze stof voor in veel planten maar ook in koffie, thee, bier en wijn.

 • PEG ingredient

  Zijn PEG’s veilig?

  “PEG tast de vochthuishouding van de huid aan, leidt tot vroegtijdige veroudering van de huid, veroorzaakt allergische reacties en huidirritaties, tast de gezonde huidbacteriën aan en veroorzaakt kanker.”, Dit lees ik vaak terug op verschillende blogs. Wel even schrikken als je dat zo ziet staan. En zeer zeker een nader onderzoek waard. PEG zit immers in best wel veel producten in onze badkamer.

 • Moet mijn dagcreme een SPF hebben?

  Het antwoord is nee! Ik zal jullie vertellen waarom een SPF in je dagcrème of make-up niet werkt zoals je misschien zou denken.. Een dagcrème met SPF beschermt je huid niet langer dan welk ander zonbeschermingsproduct dan ook. Als je op de verpakking kijkt van een zonnemelk zul je zien staan, om een goede bescherming te garanderen, elke 2 uur aanbrengen. Dus, als je ‘s ochtends om 8 uur je dagcrème met SPF aanbrengt, ben je om 10 uur al minder beschermt en in de middag, als je lekker wilt gaan lunchen op een terrasje, helemaal niet meer! Tenzij je elke