0

Salon

schoonheidssalon huid atelier

Huid Atelier gevestigd in Nijmegen besteed veel aandacht aan natuurlijke schoonheid.

Je kunt bij Huid Atelier Nijmegen terecht (ladies only) voor biologisch natuurlijke huidverzorging van Dr. Baumann en Dermaviduals. Ik geef schoonheidsbehandelingen met 100% natuurlijke producten. Daarnaast deel ik als huidspecialist mijn kennis en ervaring over huid & cosmetica.

Mijn naam is Ilse Hakse, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en ik doe niets liever dan mijn klanten helpen met hun huidproblemen en vragen. Als huidspecialist adviseer ik graag over het belang van natuurlijke huidverzorging. Vind jij het ook zo belangrijk dat je huidverzorging natuurlijk is? Het klinkt zo logisch! Maar toch zijn mensen hier nog amper van bewust.

Waarom raad ik mijn klanten natuurlijke cosmetica aan?

Huidverzorgingsproducten worden door de huid opgenomen en zijn dus voeding voor de huid. Maar wat als je producten voornamelijk bestaan uit synthetische stoffen? Weet jij eigenlijk wat er in jouw producten zit? Het kan een hele zoektocht zijn naar goede producten met de juiste ingrediënten, vooral als je de helft van de termen op de ingrediëntenlijst niet begrijpt. Want net als voeding geldt ook hier: alleen door de juiste ingrediënten kan gezondheid en schoonheid van de huid worden bereikt. Natuurlijke huidverzorging? Ja dus!

Wat kun je van mij als huidspecialist verwachten?

Begeleiding en ondersteuning. Samen kijken we naar je huidige huidconditie. Ik maak een analyse van de huid en kijk wat er nodig is. Wat zijn jouw wensen? Jouw idealen? Ik ga je helpen dit te realiseren, stap voor stap, op naar een mooie gezonde huid.

Be beautiful the healthy way!